Warta Industri

  • Which one is the right polishing machine for you

    Mesin polishing sing cocog kanggo sampeyan

    Mesin polishing sing cocog kanggo sampeyan? Saiki, saiki wis ana akeh merek mesin polishing ing pasar, nanging umume bisa dipérang dadi telung jinis, yaiku polaris rotary, polder dobel, lan rotasi paksa. Polisi rotary yaiku mesin polishing ...
    Waca liyane
  • What’s the difference between dual action polisher and rotary polisher

    Apa bedane antara dual action polher lan rotary polisher

    Apa bedane antara dual action polisher lan rotary polisher? Nalika milih pamilih mesin, salah sawijining pitakon sing paling umum ditakokake dening para pelanggan yaiku: "Apa bedane poles tumindak loro lan poler rotary?" Pitakon sing apik banget kanggo ...
    Waca liyane
  • Do you really know Dual action car polisher

    Apa sampeyan ngerti tenan Polisi mobil aksi dobel

    1. Apa sing diarani Dual Action Car Polisher? Poles dobel tumindak ditondoi kanthi gerakan sirah. Muter ing spindle tengah, lan spindle iki muter kanthi offset eksentrik. Kiasan sing apik kanggo poler tumindak dobel yaiku orbit bumi. Bumi dhewe muter lan ...
    Waca liyane