Mesin polishing sing cocog kanggo sampeyan

Mesin polishing sing cocog kanggo sampeyan?

Saiki, saiki wis ana akeh merek mesin polishing ing pasar, nanging umume bisa dipérang dadi telung jinis, yaiku polaris rotary, polder dobel, lan rotasi paksa.

Polisi rotary yaiku mesin polesan sing mung nggunakake 1 jinis gerakan kanggo nggawe efek polesan. Apik banget kanggo motong, bisa cepet, nanging uga mbutuhake luwih akeh pengalaman lan ilmu kanggo digunakake kanthi bener.

Polisi tumindak kaping pindho nggunakake gerakan bunder sing dikombinasikake karo gerakan muter kanggo nggawe tumindak dobel rasional. Gerakan iki migunani nalika polesan permukaan kanthi mesin. Polisi dobel tumindak misuwur amarga gampang digarap, dadi luwih becik kanggo pamula.

Polisi rotasi paksa minangka kombinasi fitur muter lan tumindak kaping pindho.
Iki uga minangka polder tumindak dobel, puteran ing orbit beda, mula nyebarake luwih akeh panas ing cat, saengga luwih aman tinimbang polher rotary Nanging ora bakal mandheg muter ora preduli saka tenaga sing sampeyan gunakake dibandhingake karo poles tumindak kaping pindho. Kabeh, rotasi paksa nawakake tumindak nglereni luwih apik tinimbang DA, nanging detail otomatis luwih aman dibandhingake karo rotary.

22

Pilih Dual Action Polisher yen:
1. Sampeyan anyar kanggo polishing mesin;
2. Sampeyan pengin sing gampang digunakake;
3. Sampeyan pengin njupuk swirls lan goresan ringan saka cet sampeyan;
4. Sampeyan mung ngurus mobil dhewe utawa mobil kulawarga;
5. Sampeyan nggoleki poles mobil sing aman, nanging luwih kuat;
6. Sampeyan pengin digunakake kanthi rutin kanggo njaga cet;
7. Sampeyan pengin miwiti bisnis rinci utawa paripurna;
8. Sampeyan golek alat kanggo mesthekake tanpa swirl;
9. Pamilik kapal / RV utawa pesawat golek cara sing luwih apik, luwih cepet, lan luwih aman kanggo njaga prau / RV / pesawat.

Pilih Rotasi Paksa DA Polisher yen:
1. Sampeyan nggoleki tukang polos sing aman, nanging luwih kuat;
2. Sampeyan anyar babagan polishing mesin nanging bisa sinau kanthi cepet;
3. Sampeyan wis nggunakake politer tumindak kaping pindho lan siyap kanggo langkah sabanjure;
4. Sampeyan pengin asil bisa dipikolehi saka rotary kanthi kabeh keamanan DA!

33

Pilih Rotary Polisher yen:
1. Sampeyan duwe cacat cetakan serius sing pengin dicopot;
2. Sampeyan duwe sawetara wektu kanggo nangkep cara mesin kasebut;
3. Sampeyan duwe bisnis rinci sing pengin nambah alat sing luwih kuat;
4. Sampeyan pengin dadi detil profesional;
5. Sampeyan minangka penggemar sing wis nguwasani siji utawa luwih klompok alat liyane lan saiki wis siyap pindhah menyang polher rotary.


Wektu kiriman: Sep-16-2020