Apa bedane antara dual action polher lan rotary polisher

Apa bedane antara dual action polisher lan rotary polisher?
Nalika milih pamilih mesin, salah sawijining pitakon sing paling umum ditakokake dening para pelanggan yaiku: "Apa bedane poles tumindak loro lan poler rotary?" Pitakonan sing apik banget lan kanggo sing nembe diwiwiti karo mesin cuci mesin, wangsulane penting banget!

3

Rotary Polisher iku sing paling tuwa ing kelas, sadurunge metu saka tumindak dual, kita mung duwe poler jinis iki. Polisi rotary langsung banget - endhas mung muter wae ora ketompo yen sampeyan pencet ing cat mobil, bakal terus muter kanthi kacepetan sing dipilih. Uga muter ing orbit tetep, nggawe potongan sing luwih agresif nanging ngasilake panas. Polisi rotary mbutuhake sampeyan duwe pengalaman luwih akeh, sampeyan kudu mindhah poler kanthi manual lan sampeyan kudu ngerti sepira cepet mindhah mesin ing cat. Polisi rotary luwih agresif, saengga bakal mbenerake goresan sing luwih jero lan cacat cet, mung yen digunakake kanthi bener.

Dual Action Polisher (utawa DA Polisher amarga umume dicekak) minangka kreasi revolusioner. Muter kanthi 2 cara: endhas muter kanthi tumindak bunder sing konsentris ing spindle sing banjur muter kanthi gerakan sirkulasi sing luwih akeh, mula nyebar panas menyang area sing luwih gedhe, nyegah panas lan gesekan sing gedhe banget, dadi luwih aman menyang mobil sampeyan. Akibate, sampeyan bisa ninggalake poler iki kanggo muter ing sak panggonan lan supaya ora ngobong cat sampeyan. Iki nggawe DA dadi pilihan sing cocog kanggo para penggemar amatir supaya mobil katon 'pucuk ndhuwur' nanging ora kuwatir bisa nyemprot maneh!


Wektu kiriman: Sep-16-2020