Kantor Perusahaan Anyar

dsd
Kanthi remen banget, sampeyan wis ngandhani manawa alamat kantor anyar wis diluncurake ing wulan Oktober 2018. Ana kamar conto sing apik kanggo nampilake kabeh mesin polesan lan produk perawatan mobil, kamar teh / kopi kanggo karyawan santai nalika istirahat, lan papat kantor kanggo departemen sing beda.

Office and Sample Room
Alamat kantor anyar kaya ing ngisor iki:
Kamar 2107, Bangunan 12, Xincheng Injoy Plaza, NO.77, Aixihu North Road, Distrik Gaoxin, Kota Nanchang, Provinsi Jiangxi, China
Sugeng rawuh kabeh pelanggan anyar lan lawas!


Wektu kiriman: Sep-16-2020