Apa sampeyan ngerti tenan Polisi mobil aksi dobel

1

1. Apa sing diarani Dual Action Car Polisher?

Poles dobel tumindak ditondoi kanthi gerakan sirah. Muter ing spindle tengah, lan spindle iki muter kanthi offset eksentrik. Metafora sing apik kanggo polder tumindak kaping pindho yaiku orbit bumi. Bumi dhewe muter lan uga ngubengi srengenge. Dual Action Polisher ngresiki, poles, lan lilin kanthi gerakan kaya mung tangan manungsa kanthi kacepetan super-manungsa! Asile yaiku mesin sing wis stabil kabeh, lan ora cenderung "mlayu" saka operator. Tindakan sing alus lan kaya tangan kasebut bisa dilindhungi saka kerusakan permukaan.

2. Napa milih Polisi Mobil Aksi Ganda?

Polisi tumindak kaping pindho bakal ningkatake tekstur lan kinclong cat otomotif kanthi risiko tanpa risiko. Iki minangka pilihan sing paling gampang pangguna kanggo pamula lan profesional, lan kanthi konsisten ngasilake asil sing apik. Dheweke bisa nyenengake nalika menehi detail, lan mbantu ngirit wektu lan dhuwit. D / A Polisher minangka mesin serbaguna. Bisa digunakake kanggo ngresiki, polesan, lan nglamar lilin, rampung pungkasan kanthi kacepetan sing beda.

2

3. Kepiye cara kerja Mobil Polisi Dual Action?

Dual Action Polisher ngubengi bantalan ing sekitar spindle tengah nalika pad kasebut bebas muter ing poros dhewe.
A counterweight ing sisih ngelawan saka spindle tengah nyuda geter kanggo operasi sing lancar. Tindakan kepala mesin sing diarani orbital ngalangi nggawe hologram (tandha buffing simetris), luka bakar cat, lan bentuk kerusakan cat liyane sing asring ana gandhengane karo poler rotary kanthi kecepatan tinggi lan mesin buffer. Dual Action Polisher ngilangi kemungkinan kerusakan cat. Dheweke grapyak banget kanggo pangguna.


Wektu kiriman: Sep-16-2020