Warta

  • Which one is the right polishing machine for you

    Mesin polishing sing cocog kanggo sampeyan

    Mesin polishing sing cocog kanggo sampeyan? Saiki, saiki wis ana akeh merek mesin polishing ing pasar, nanging umume bisa dipérang dadi telung jinis, yaiku polaris rotary, polder dobel, lan rotasi paksa. Polisi rotary yaiku mesin polishing ...
    Waca liyane
  • What’s the difference between dual action polisher and rotary polisher

    Apa bedane antara dual action polher lan rotary polisher

    Apa bedane antara dual action polisher lan rotary polisher? Nalika milih pamilih mesin, salah sawijining pitakon sing paling umum ditakokake dening para pelanggan yaiku: "Apa bedane poles tumindak loro lan poler rotary?" Pitakon sing apik banget kanggo ...
    Waca liyane
  • Do you really know Dual action car polisher

    Apa sampeyan ngerti tenan Polisi mobil aksi dobel

    1. Apa sing diarani Dual Action Car Polisher? Poles dobel tumindak ditondoi kanthi gerakan sirah. Muter ing spindle tengah, lan spindle iki muter kanthi offset eksentrik. Kiasan sing apik kanggo poler tumindak dobel yaiku orbit bumi. Bumi dhewe muter lan ...
    Waca liyane
  • New Company Office

    Kantor Perusahaan Anyar

    Kanthi remen banget, sampeyan wis ngandhani manawa alamat kantor anyar wis diluncurake ing wulan Oktober 2018. Ana kamar conto sing apik kanggo nampilake kabeh mesin polesan lan produk perawatan mobil, kamar teh / kopi kanggo karyawan santai nalika istirahat, lan papat kantor kanggo departemen sing beda. ...
    Waca liyane
  • 2020 New Website

    Situs web Anyar 2020

    Situs web perusahaan anyar taun 2020 wis rampung rampung. Sugeng rawuh kanggo ngeklik lan ngunjungi situs anyar iki kanggo ngerteni luwih akeh babagan produk. http://www.chechengtools.com/
    Waca liyane
  • Latest 1000W Rotary Car Polishing Machine 125mm High Quality Car Polishers

    Mesin Polishing Mobil Rotary 1000W Paling Anyar 125mm Pistol Mobil Kualitas Tinggi

    Spesifikasi: Item Ora.: Daya Rating CHE-C6866: Tegangan 1000W: 110V-230V AC Frekuensi: 60Hz / 50Hz Ora Kecepatan Beban: 700-2500 RPM Ukuran Punggung: 125mm (5 ") Ukuran Spindle: 5/8" ( M14) Bobot Bersih: Kabel Daya 2,7kg: 3,0 meter Fitur Unik: 1.1000 watt, 4 gir, luwih kuat; 2 ...
    Waca liyane
  • New Powerful 1000W Rotary Car Polishing Machine

    Mesin Polishing Rotary 1000W Rotary Kuat

    Spesifikasi: Item Ora.: Daya Rating CHE-C6800: Tegangan 1000W: 110V-230V AC Frekuensi: 60Hz / 50Hz Ora Kecepatan Beban: 700-2500 RPM Ukuran Piring: 125mm (5 ") Ukuran Spindle: 5/8" ( M14) Bobot Bersih: Kabel Daya 2,7kg: 3,0 meter Fitur Unik: 1.1000 watt, 4 gir, luwih kuat; 2 ...
    Waca liyane
  • AAPEX 2019 in Las Vegas USA

    AAPEX 2019 ing Las Vegas USA

    Checheng wis nekani AAPEX 2019 ing Las Vegas, AS! Wektu: Nov.05-Nov.07,2019 Booth NO.: 10123 Sands Expo Las Vegas, Nevada
    Waca liyane
  • Automechanika Frankfurt 2018

    Automekanika Frankfurt 2018

    Perusahaan kita - Jiangxi Checheng wis nekani Automekanika Frankfurt 2018! Wektu: Sep.11-Sep.15,2018 Booth NO .: 10.1 G50
    Waca liyane
  • 2017 Spring Canton Fair

    Pameran Canton Musim Semi 2017

    Wakil perusahaan kita wis nekani Pameran Spring Canton 2017! Wektu: Apr.15-Apr.19,2017
    Waca liyane