Mesin Polishing buffer Rotary Electric 5inch paling anyar CHE-C6866

Katrangan singkat:

Barang NO.: CHE-C6866

MOQ: 100 Bagéyan

Dianggo: Kanggo Detil Mobil

Jangka Pembayaran: T / T

Jangka Dagang: FOB

Pelabuhan: Shanghai, Ningbo


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan

Polisi rotary 5inch paling anyar iki dirancang kanggo proyek paling angel. Motor listrik sing dipilih khusus kanthi tenaga dhuwur 1000W lan 4 gir sing ngirim torsi gedhe bisa kerja kanthi jam suwene kanthi varnis sing paling nuntut. Yen dibandhingake karo poler rotary liyane, luwih tahan tekanan. Kajaba iku, dilengkapi kabeh bantalan NSK Jepang, pemicu progresif kanthi fungsi kontrol kecepatan, sistem wiwitan sing cepet lan sistem konstan nggawe mesin dadi luwih trep, nyaman, seimbang lan sepi sajrone digunakake. Kontrol kacepetan sing dioperasikake jempol menehi kontrol kacepetan variabel saka 700 nganti 2500 RPM. Nduweni spindle M14 standar, dadi kompatibel karo piring backing paling akeh ing pasar. Ergonomis sing dhuwur njamin karya sing kepenak, poler rotary iki nyedhiyakake kerja sing apik kanggo proyek polesan gedhe.

1

Spesifikasi

Barang NO.:

CHE-C6866

Tegangan:

110-230V AC

Daya Rated:

1000W

Frekuensi:

60Hz / 50Hz

Ora Kecepatan Beban:

700-2500 r / m

Ukuran Plat Gawe:

125mm (5 ")

Ukuran Spindle:

5/8 "(M14)

Bobot Bersih:

2,7kg

Kabel Daya:

Kabel listrik 3,0 meter

Ukuran Karton:

47.5x34.5x32.5 (cm) / 4 set

Aksesoris:

1pc piring backing 5in, kunci 1pc, pegangan samping 1 pc, manual 1 pc, bar ekstensi 1pc,

Sikat karbon 1pr

Garansi:

1 taun garansi cacat winates ing bahan utawa pakaryan.

 

Fitur Unik

1. Dilengkapi Kabeh bantalan NSK Jepang lan 4 gir, ndadekake geter banget lan luwih tahan tumrap tekanan.

2. Pemicu saklar progresif, pemicu uga bisa ngontrol setelan 6-kacepetan sing luwih gampang nalika digunakake.

3.Motor 1000watt sing kuat kanthi efektif mbusak cacat kanthi luwih cepet.

4. Sistem kacepetan tetep kanthi fungsi wiwitan sing alus.

5. torsi dhuwur, entheng lan imbang.

6. Motor tugas abot nyedhiyakake tenaga dhuwur.

7. Ekstra tugas berat M14 (5/8 ") spindle kanthi kunci spindle.

8. Genggaman lan genggaman dilapisi karet, luwih nyaman.

9. Port sisih sikat karbon nggawe pangguna luwih gampang ngganti sikat karbon.

10. Sikat karbon mati otomatis nyegah karusakan motor.

11. Konstruksi bantalan bola 100% sing disedhiyakake nyedhiyakake umur luwih dawa.

2
3
4
5

FAQ

P: Napa milih kita?

A: 1. Kita Alibaba kabiji Suplier Emas 2 taun.

2. We are a pabrikan pabrik pabrik karo 10+ taun pengalaman ing ngembangaken lan ngasilake, kemampuan produksi paling apik, kontrol kualitas paling apik, layanan paling apik, lan rega sing kompetitif.

P: Apa sertifikasi produk sampeyan?

A: CE, RoHS.

P: Apa sampeyan duwe prosedur inspeksi sadurunge dikirim?

A: Ya, kita duwe inspeksi QC 100% sadurunge dikirim.

P: Apa sampeyan bisa nindakake layanan OEM?

A: Ya, supaya OEM disambut.

P: Apa istilah garansi sampeyan?

A: Kita nawakake garansi 1 taun kanggo para tukang polos mobil cacat manufaktur utawa masalah kualitas bagian. Kirimake foto lan video, teknisi bakal mriksa lan ngenali.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita