Jual Polesan Polisi 900mm Aksi Ganda Jual Mesin Poles Detil Mobil X15

Katrangan singkat:

Item NO.: CHE-X15

MOQ: 100 Bagéyan

Dianggo: Kanggo Polishing Mobil

Jangka Pembayaran: T / T

 Jangka Dagang: FOB

Pelabuhan: Shanghai, Ningbo


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan

Mesin polesan mobil X15 mobil kita gampang banget digunakake lan bisa ngilangi goresan kanthi asil profesional. Gulung lan gir polter mobil orbit iki wis dikuatake lan nambah 20% kekuwatan lan resistensi. Tenaga motor 900W sing kuat liwat cat sing paling teroksidasi. Kajaba iku, mesin polesan otomatis iki nggunakake counterweight Baja mesin presisi CNC lan bantalan NSK Jepang, sing menehi daya tahan 80% luwih gedhe. Umume mesin ing pasar duwe bobot Zn sing cacat kanthi cepet, yen digunakake kanthi profesional, bisa ngeculake lan ngilangi daya pemotong. Kontrol kacepetan sing dioperasikake kanthi jempol menehi kontrol kacepetan variabel saka taun 1800 nganti 4800 OPM, bisa nggawe detail mobil saben dina bisa luwih efisien lan gampang.

qq1

Spesifikasi

Barang NO.:

CHE-X15

Ukuran Orbit:

15mm

Tegangan:

110-230V AC

Daya Rated:

900W

Dinilai Saiki:

7.5amp

Frekuensi:

60Hz / 50Hz

Kacepetan Variabel:

1800-4800 OPM

Ukuran Utas:

5/16 "-24

Ukuran Plat Gawe:

125mm (5 ")

Ukuran Poles Pad:

125-150mm (5 "-6")

Bobot Bersih:

2,8kg

Kabel Daya:

Kabel listrik 4,0 meter

Ukuran Karton:

47.5x34.5x32.5 (cm) / 4 set

Aksesoris:

1pc 5in plate backing, kunci 1pc, 1 pc D-menangani, manual 1 pc, sikat karbon 1pr, sekrup + mesin cuci

Garansi:

1 taun garansi cacat winates ing bahan utawa pakaryan.

Fitur Unik

1. Dilengkapi karo bantalan NSK Jepang lan mesin bobot STEEL mesin presisi, nggawe imbang lan luwih awet.

2.Motor 900W sing kuat kanthi efektif mbusak cacat kanthi luwih cepet lan nambah gloss cat.

3. Gamelan lan imbang.

4. Orbit gedhe, efektif banget kanggo polesan mobil.

5. Nyetel kanthi kontrol 6-kacepetan.

6. Genggaman dilapisi karet lan gagang, luwih kepenak.

7. Port sisih sikat karbon nggawe pangguna luwih gampang ngganti sikat karbon.

2
3
4
5

FAQ

P: Napa milih kita?

A: 1. Kita Alibaba kabiji Suplier Emas 2 taun.

2. We are a pabrikan pabrik pabrik karo 10+ taun pengalaman ing ngembangaken lan ngasilake, kemampuan produksi paling apik, kontrol kualitas paling apik, layanan paling apik, lan rega sing kompetitif.

P: Apa sertifikasi produk sampeyan?

A: CE, RoHS.

P: Apa sampeyan duwe prosedur inspeksi sadurunge dikirim?

A: Ya, kita duwe inspeksi QC 100% sadurunge dikirim.

P: Apa sampeyan bisa nindakake layanan OEM?

A: Ya, supaya OEM disambut.

P: Apa istilah garansi sampeyan?

A: Kita nawakake garansi 1 taun kanggo para tukang polos mobil cacat manufaktur utawa masalah kualitas bagian. Kirimake foto lan video, teknisi bakal mriksa lan ngenali.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita