Kualitas Tinggi 21mm Ganda Aksi Mobil Orbital Random Polisher S21

Katrangan singkat:

Barang NO.: CHE-S21

MOQ: 100 Bagéyan

Dianggo: Kanggo Polishing Mobil

Jangka Pembayaran: T / T

Jangka Dagang: FOB

Pelabuhan: Shanghai, Ningbo


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan

Polisi DA mbuwang S21 sing dawa nggunakake paling apik ing tumindak X21 dobel lan nggabungake akeh inovasi teknis. Iki menehi sawetara kacepetan 0-5300 OPM, kacepetan sing luwih cepet tinimbang umume para tukang polis ing pasar. Tenaga motor 900W sing kuat liwat cat sing paling teroksidasi. Kajaba iku, kita wis nganyari internal menyang Kabeh bantalan NSK Jepang lan nguatake kabel listrik supaya bisa nyoba wektu luwih suwe. Gauze bledug lan bolongan ventilasi liyane wis ditambahake ing awak mesin kanggo nyegah panas. Pemicu progresif kanthi kontrol kacepetan lan fungsi wiwitan alus nggawe luwih aman lan trep.

1

Spesifikasi

Barang NO.:

CHE-S21

Ukuran Orbit:

21mm

Tegangan:

110-230V AC

Daya Rated:

900W

Dinilai Saiki:

7.5amp

Frekuensi:

60Hz / 50Hz

Kacepetan Variabel:

0-5300 OPM

Ukuran Utas:

5/16 "-24

Ukuran Plat Gawe:

150mm (6 ")

Ukuran Poles Pad:

150-160mm (6 "-6.5")

Bobot Bersih:

2,9kg

Kabel Daya:

Kabel listrik 4,0 meter

Ukuran Karton:

47.5x34.5x32.5 (cm) / 4 set

Aksesoris:

1pc 6in plate backing, kunci 1pc, 1 pc D-manual, manual 1 pc, sikat pembersih 1 pc,

Sikat karbon 1pr, sekrup 1pr + mesin cuci

Garansi:

1 taun garansi cacat winates ing bahan utawa pakaryan.

 

Fitur Unik

1. Kacepetan luwih cepet, pasukan nglereni luwih kuwat.

2. Dilengkapi Kabeh bantalan NSK Jepang lan mesin bobot STEEL mesin presisi, nggawe imbang lan luwih awet.

3. Pemicu saklar progresif, pemicu uga bisa ngontrol kecepetan sing nggawe luwih trep sajrone digunakake.

4. Motor 900watt sing kuat kanthi efektif mbusak cacat kanthi luwih cepet.

5. gauze bledug kanggo nyegah bledug menyang sistem sirkulasi udara, sing nglindhungi motor saka karusakan.

6. Sistem kacepetan tetep kanthi fungsi wiwitan sing alus.

7. Genggaman lan genggaman dilapisi karet, luwih nyaman.

8. Port sisih sikat karbon nggawe pangguna luwih gampang ngganti sikat karbon.

2
3
4
5

FAQ

P: Napa milih kita?

A: 1. Kita Alibaba kabiji Suplier Emas 2 taun.

2. We are a pabrikan pabrik pabrik karo 10+ taun pengalaman ing ngembangaken lan ngasilake, kemampuan produksi paling apik, kontrol kualitas paling apik, layanan paling apik, lan rega sing kompetitif.

P: Apa sertifikasi produk sampeyan?

A: CE, RoHS.

P: Apa sampeyan duwe prosedur inspeksi sadurunge dikirim?

A: Ya, kita duwe inspeksi QC 100% sadurunge dikirim.

P: Apa sampeyan bisa nindakake layanan OEM?

A: Ya, supaya OEM disambut.

P: Apa istilah garansi sampeyan?

A: Kita nawakake garansi 1 taun kanggo para tukang polos mobil cacat manufaktur utawa masalah kualitas bagian. Kirimake foto lan video, teknisi bakal mriksa lan ngenali.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita