FAQ

FAQS 2
P: Napa milih kita?

A: 1. Kita Alibaba kabiji Suplier Emas 2 taun.

     2.Kami minangka pabrikan pabrik pabrik kanthi 10+ taun pengalaman ngembangaken lan ngasilake, kemampuan produksi paling apik, kontrol kualitas paling apik, layanan paling apik, lan rega kompetitif.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?

A: Ya, kita nyedhiyakake conto sing mbayar. Biaya kasebut bakal dikembalikan ing pesenan mbesuk.

P: Apa sertifikasi produk sampeyan?

A: CE, RoHS

P: Apa sampeyan bisa nampa pesen coba mini?

A: Nggih. Akeh produk stok dhasar ora duwe panjaluk MOQ, supaya sidhang cilik bisa diadili, nanging rega unit bakal luwih dhuwur.  

P: Apa sampeyan duwe prosedur inspeksi sadurunge dikirim?

A: Ya, kita duwe inspeksi QC 100% sadurunge dikirim.

P: Apa sampeyan bisa nindakake layanan OEM?

A: Ya, supaya OEM disambut.

P: Apa syarat-syarat pembayaran sampeyan?

A: Kanggo conto, Paypal lan T / T bisa ditampa;

  Kanggo pesenan, 30% T / T minangka setoran, 70% sadurunge dikirim.  

P: Suwene wektu produksi sampeyan?

A: Pangiriman langsung kanggo produk stok lan 45 dina kanggo non-stok utawa pesanan khusus.

P: Apa cara ngirim?

A: Sampel bakal dikirim dening FedEx, DHL, UPS, lsp.

  Pesenan resmi bakal diangkut liwat Laut utawa Udara.

P: Apa istilah garansi sampeyan?

A: Kita nawakake garansi 1 taun kanggo para tukang polos mobil cacat manufaktur utawa masalah kualitas bagian. Kirimake foto lan video, teknisi bakal mriksa lan ngenali.