Listrik 900W 6-Kelas Dial Rotary Polisher kanggo Detailing Mobil CHE-C5855

Katrangan singkat:

Barang NO.: CHE-C5855

MOQ: 100 Bagéyan

Dianggo: Kanggo Detil Mobil

Jangka Pembayaran: T / T

Jangka Dagang: FOB

Pelabuhan: Shanghai, Ningbo


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan

CHE-C5855 kita minangka tukang poles mobil rotary 125-inci, kanthi motor 900W sing ndadekake tukang poles ora lemes sajrone operasi. Iki minangka polaris rotary sing entheng lan migunani kanthi bobote 2,5kg. Saklar kasebut saling sinambung lan bisa diakses ing jempol, kontrol kacepetan ing kisaran 900 nganti 3000 RPM. Dilengkapi gir dobel lan utas M14 standar, supaya kompatibel karo piring backing paling akeh ing pasar. Ergonomis sing dhuwur njamin karya sing kepenak, poler rotary iki bakal nyukupi persyaratan para penggemar uga para profesional.

33

Spesifikasi

Barang NO.:

CHE-C5855

Tegangan:

110-230V AC

Daya Rated:

900W

Frekuensi:

60Hz / 50Hz

Ora Kecepatan Beban:

900-3000 r / m

Ukuran Plat Gawe:

125mm (5 ")

Ukuran Spindle:

5/8 "(M14)

Bobot Bersih:

2,5kg

Kabel Daya:

Kabel listrik 3,0 meter

Ukuran Karton:

47.5x34.5x32.5 (cm) / 4 set

Aksesoris:

Piring backing 1 pc 5in, kunci 1pc, pegangan samping 1 pc, manual 1 pc, sikat karbon 1pr

Garansi:

1 taun garansi cacat winates ing bahan utawa pakaryan.

Fitur Unik

1. Sistem kacepetan tetep.

2. Motor tugas abot nyedhiyakake tenaga dhuwur.

3. Ekstra tugas berat M14 (5/8 ") spindle kanthi kunci spindle.

4. Genggaman dilapisi karet lan gagang, luwih kepenak.

5. Perumahan sing kena pengaruh dhuwur kanthi kepala aluminium sing mati.

6. Port sisih sikat karbon nggawe pangguna luwih gampang ngganti sikat karbon.

7. Sikat karbon mati otomatis nyegah karusakan motor.

8. Konstruksi bantalan bola 100% sing disedhiyakake nyedhiyakake umur luwih dawa.

2
3
4
5

FAQ

P: Napa milih kita?

A: 1. Kita Alibaba kabiji Suplier Emas 2 taun.

2. We are a pabrikan pabrik pabrik karo 10+ taun pengalaman ing ngembangaken lan ngasilake, kemampuan produksi paling apik, kontrol kualitas paling apik, layanan paling apik, lan rega sing kompetitif.

P: Apa sertifikasi produk sampeyan?

A: CE, RoHS.

P: Apa sampeyan duwe prosedur inspeksi sadurunge dikirim?

A: Ya, kita duwe inspeksi QC 100% sadurunge dikirim.

P: Apa sampeyan bisa nindakake layanan OEM?

A: Ya, supaya OEM disambut.

P: Apa istilah garansi sampeyan?

A: Kita nawakake garansi 1 taun kanggo para tukang polos mobil cacat manufaktur utawa masalah kualitas bagian. Kirimake foto lan video, teknisi bakal mriksa lan ngenali.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita