Hubungi Kita

contact us 2

Alamat

Kamar 2107, Bangunan 12, Xincheng Injoy Plaza, No.77, Aixihu North Road, Distrik Gaoxin, Kota Nanchang, Provinsi Jiangxi, China

Telpon

+ 86-15083509287

+ 86-18770095888

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita