Babagan Kita

about

Sopo KITA?

Jiangxi Checheng Trading Co., Ltd. didegaké ing 2016, kita minangka pabrikan profesional alat pengangkut mobil lan produk perawatan mobil, nggabungake pangembangan lan produksi, penjualan, lan perdagangan bebarengan.

Sawise luwih saka 4+ taun pembangunan lan inovasi terus-terusan, produk kami wis diekspor menyang Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Afrika, Timur Tengah, lan sapiturute. Dheweke dinilai banget dening para pelanggan lan pesaing ing garis bisnis sing padha.

about us PIC 1
about us PIC 2

APA KITA LAKON?

JIANGXI CHECHENG khusus ing R&D, produksi, lan pemasaran mesin polishing aksi dobel, poles mobil rotary, lan poles mesin mini. Kita wis mandhiri ngembangake lan ngasilake macem-macem mesin polesan, kayata poliser DA Seri Super Palm BARU, Pamrentah DA seri X-Bot Best, poles DA seri DF, polesur rotary, lan poles mini. Produk kita wis entuk sertifikasi CE lan RoHS.

FAKTOR KAMI

Minangka pabrikan, kita duwe pabrik dhewe sing ana ing Yongkang, Zhejiang, sing misuwur karo industri mesin, kabeh pembangunan R&D lan produksi ana ing kene. Direktur Teknis, uga sing dadi pemegang saham Checheng, duwe pengalaman 10+ taun ing bidang P&P lan produksi tukang mobil. Kanthi teknologi lan pangerten babagan produk lan pasar sing wiyar, mesin kita wis ditampa kanthi apik dening para pelanggan lan bakal dingerteni dening pasar. 

about us PIC 3
about us PIC 4

 LAYANAN KAMI

Kita duwe tim profesional lan koperasi kanggo nyukupi sarat sampeyan. Tim kita kalebu pimpinan sing adoh, tim R&D sing berpengalaman lan teknisi, tim sales sing kompeten, tenaga kerja trampil, lan staf kontrol kualitas.

Kasedhiya kanggo nuduhake sawetara produk lan nuntun sampeyan milih produk sing cocog karo kabutuhan sampeyan.
1. Kanggo pelanggan merek, kita bisa nyedhiyakake desain mesin, R&D, lan bukaan cetakan, dhukungan teknis sing kuat, lan sistem layanan sing lengkap.
2.Kanggo pedagang grosir, pengecer lan pelanggan mandiri, kita duwe inventaris sing cukup, tanggapan cepet, pengiriman, pengiriman cepat, proteksi purna jual, ora ana dana lan tekanan inventaris.

Checheng mesthi bisa nyedhiyakake layanan profesional lan kelas kapisan miturut panjaluk pelanggan.

PRODUKSI & PENGIRIMAN

about

Tujuane yaiku nyedhiyakake produk lan layanan paling inovatif kanthi rega sing cukup. We hope kanggo kerja sama karo luwih akeh pelanggan kanggo pembangunan lan mupangat bebarengan. Para pembeli disambut kanggo ngubungi kita!