8mm Ganda Aksi Polisher 900W Mesin Buffing Listrik Mobil X8

Katrangan singkat:

Barang NO.: CHE-X8

MOQ: 100 Bagéyan

Dianggo: Kanggo Polishing Mobil

Jangka Pembayaran: T / T

Jangka Dagang: FOB

Pelabuhan: Shanghai, Ningbo


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan

X8 kita minangka poler sander DA 8mm, nduweni sisipan karet supaya luwih pas karo tangane. Nduwe motor 900W sing bisa dipercaya sing menehi kapasitas sing apik kanggo njupuk tekanan lan ngilangi cacat kanthi luwih cepet. Bentuk umum X8 kita ngidini distribusi bobot sing luwih apik, penanganan sing luwih apik lan panyesuaian kacepetan sing gampang. Pemicu wiwitan bisa dikunci, sing bakal ngalangi sampeyan ora terus-terusan mencet. Kontrol kacepetan sing dioperasikake kanthi jempol menehi kontrol kacepetan variabel saka 2500 nganti 6500 OPM, bisa nggawe detail mobil saben dina dadi luwih efisien lan gampang.

11

Spesifikasi

Barang NO.:

CHE-X8

Ukuran Orbit:

8mm

Tegangan:

110-230V AC

Daya Rated:

900W

Dinilai Saiki:

7.5amp

Frekuensi:

60Hz / 50Hz

Kacepetan Variabel:

2500-6500 OPM

Ukuran Utas:

5/16 "-24

Ukuran Plat Gawe:

125mm (5 ")

Ukuran Poles Pad:

125-150mm (5 "-6")

Bobot Bersih:

2,6kg

Kabel Daya:

Kabel listrik 4,0 meter

Ukuran Karton:

47.5x34.5x32.5 (cm) / 4 set

Aksesoris:

1pc 5in plate backing, kunci 1pc, 1 pc D-menangani, manual 1 pc, sikat karbon 1pr, sekrup + mesin cuci

Garansi:

1 taun garansi cacat winates ing bahan utawa pakaryan.

Fitur Unik

1. Dilengkapi karo counterweight mesin presisi CNC.

2.Motor 900W sing kuat kanthi efektif mbusak cacat kanthi luwih cepet lan nambah gloss cat.

3. Gamelan lan imbang.

4. Orbit gedhe, efektif banget kanggo polesan mobil.

5. Nyetel kanthi kontrol 6-kacepetan.

6. Genggaman dilapisi karet lan gagang, luwih kepenak.

7. Port sisih sikat karbon nggawe pangguna luwih gampang ngganti sikat karbon.

2
3
4
5

FAQ

P: Napa milih kita?

A: 1. Kita Alibaba kabiji Suplier Emas 2 taun.

2. We are a pabrikan pabrik pabrik karo 10+ taun pengalaman ing ngembangaken lan ngasilake, kemampuan produksi paling apik, kontrol kualitas paling apik, layanan paling apik, lan rega sing kompetitif.

P: Apa sertifikasi produk sampeyan?

A: CE, RoHS.

P: Apa sampeyan duwe prosedur inspeksi sadurunge dikirim?

A: Ya, kita duwe inspeksi QC 100% sadurunge dikirim.

P: Apa sampeyan bisa nindakake layanan OEM?

A: Ya, supaya OEM disambut.

P: Apa istilah garansi sampeyan?

A: Kita nawakake garansi 1 taun kanggo para tukang polos mobil cacat manufaktur utawa masalah kualitas bagian. Kirimake foto lan video, teknisi bakal mriksa lan ngenali.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita