Mesin Poles Polisi Mobil 5inch 8mm Auto Wax Buffer DF8A

Katrangan singkat:

Barang NO.: CHE-DF8A

MOQ: 100 Bagéyan

Dianggo: Kanggo Polishing Mobil

Jangka Pembayaran: T / T

Jangka Dagang: FOB

Pelabuhan: Shanghai, Ningbo


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan

Mesin mesin DF8A sing dikembangake khusus kanggo rincian, poles DA sing entheng lan kuat iki bisa uga minangka pelaku tumindak ganda pambuka sing sampurna. Cukup kuat kanggo profesional nanging cukup aman kanggo pamula. Sampeyan bisa entuk asil tanpa cacat tanpa kerja keras. Iki dirancang kanggo digunakake kanthi piring backing 3 "(75mm) lan 5" (125mm), dadi ana bobot timbal ing pabrik supaya lancar lan seimbang. Kanthi plate backing 5inch, bisa digunakake kanggo rincian kerja saben dinane, uga bisa digunakake kanggo polesan sing angel digayuh kanthi bantalan bantalan 3 inci liyane. Nduwe motor 900W sing bisa dipercaya sing menehi kapasitas sing pas banget kanggo njupuk tekanan lan ngilangi cacat luwih cepet. Kontrol kacepetan menehi kacepetan variabel saka 2500 nganti 6500 OPM, sing ngilangi tandha swirl lan goresan kanthi cepet lan aman.

12121

Spesifikasi

Barang NO.:

CHE-DF8A

Ukuran Orbit:

8mm

Tegangan:

110-230V AC

Daya Rated:

900W

Dinilai Saiki:

7.5amp

Frekuensi:

60Hz / 50Hz

Kacepetan Variabel:

2500-6500 OPM

Ukuran Utas:

5/16 "-24

Ukuran Plat Gawe:

75mm (3 "), 125mm (5")

Ukuran Poles Pad:

75-100mm (3 "-4"), 125-150mm (5 "-6")

Bobot Bersih:

2,5kg

Kabel Daya:

Kabel listrik 4,0 meter

Ukuran Karton:

38x34x32.5 (cm) / 4 set

Aksesoris:

1 pcs 3in plate backing, 1 pc 5in plate backing,

Kunci 1pc, 1 pc L-kunci, manual 1 pc,

1pc D-Handle, sikat karbon 1pr, sekrup 1pc + mesin cuci

Garansi:

1 taun garansi cacat winates ing bahan utawa pakaryan.

Fitur Unik

1. Dilengkapi karo counterweight mesin presisi CNC.

2.Motor 900W sing kuat kanthi efektif mbusak cacat kanthi luwih cepet lan nambah gloss cat.

3. Gamelan lan imbang.

4. Bobot entheng, gampang ditahan lan operasi.

5. Kacepetan cepet, efektif banget kanggo polishing mobil.

6. Nyetel kanthi kontrol 6-kacepetan.

7. Sistem kacepetan tetep kanthi fungsi wiwitan sing alus.

8. Port sisih sikat karbon nggawe pangguna luwih gampang ngganti sikat karbon.

2
3
4
5

FAQ

P: Napa milih kita?

A: 1. Kita Alibaba kabiji Suplier Emas 2 taun.

2. We are a pabrikan pabrik pabrik karo 10+ taun pengalaman ing ngembangaken lan ngasilake, kemampuan produksi paling apik, kontrol kualitas paling apik, layanan paling apik, lan rega sing kompetitif.

P: Apa sertifikasi produk sampeyan?

A: CE, RoHS.

P: Apa sampeyan duwe prosedur inspeksi sadurunge dikirim?

A: Ya, kita duwe inspeksi QC 100% sadurunge dikirim.

P: Apa sampeyan bisa nindakake layanan OEM?

A: Ya, supaya OEM disambut.

P: Apa istilah garansi sampeyan?

A: Kita nawakake garansi 1 taun kanggo para tukang polos mobil cacat manufaktur utawa masalah kualitas bagian. Kirimake foto lan video, teknisi bakal mriksa lan ngenali.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita