3inch 12mm Orbital Sander Mini Variabel Kecepatan Ganda Aksi Buffer Mobil Polisher DF12A

Katrangan singkat:

Barang NO.: CHE-DF12A

MOQ: 100 Bagéyan

Dianggo: Kanggo Polishing Mobil

Jangka Pembayaran: T / T

Jangka Dagang: FOB

Pelabuhan: Shanghai, Ningbo


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan

Polisi DA mini 12mm 3inch iki minangka cara paling aman lan paling gampang kanggo entuk cat sing sampurna. Cukup kuat kanggo profesional nanging cukup aman kanggo pamula. Sampeyan bisa entuk asil tanpa cacat tanpa kerja keras. Polisi orbit 3inch iki dirancang kanggo kenyamanan lan kontrol. Nduwe motor 900W sing bisa dipercaya sing menehi kapasitas sing apik kanggo njupuk tekanan lan ngilangi cacat kanthi luwih cepet. Kontrol kacepetan menehi kacepetan variabel saka 2500 nganti 6500 OPM, sing ngilangi tandha swirl lan goresan kanthi cepet lan aman.

1111

Spesifikasi

Barang NO.:

CHE-DF12A

Ukuran Orbit:

12mm

Tegangan:

110-230V AC

Daya Rated:

900W

Dinilai Saiki:

7.5amp

Frekuensi:

60Hz / 50Hz

Kacepetan Variabel:

2500-6500 OPM

Ukuran Utas:

5/16 "-24

Ukuran Plat Gawe:

75mm (3 ")

Ukuran Poles Pad:

75-100mm (3 "-4")

Bobot Bersih:

2,0kg

Kabel Daya:

Kabel listrik 4,0 meter

Ukuran Karton:

38x34x32.5 (cm) / 4 set

Aksesoris:

2 pcs 3in plate backing, kunci 1pc, manual 1 pc, sikat karbon 1pr

Garansi:

1 taun garansi cacat winates ing bahan utawa pakaryan.

Fitur Unik

1. Dilengkapi karo counterweight mesin presisi CNC.

2.Motor 900W sing kuat kanthi efektif mbusak cacat kanthi luwih cepet lan nambah gloss cat.

3. Gamelan lan imbang.

4. Bobot entheng, gampang ditahan lan operasi.

5. Kacepetan cepet, efektif banget kanggo polishing mobil.

6. Nyetel kanthi kontrol 6-kacepetan.

7. Sistem kacepetan tetep kanthi fungsi wiwitan sing alus.

8. Port sisih sikat karbon nggawe pangguna luwih gampang ngganti sikat karbon.

2
3
4
5

FAQ

P: Napa milih kita?

A: 1. Kita Alibaba kabiji Suplier Emas 2 taun.

2. We are a pabrikan pabrik pabrik karo 10+ taun pengalaman ing ngembangaken lan ngasilake, kemampuan produksi paling apik, kontrol kualitas paling apik, layanan paling apik, lan rega sing kompetitif.

P: Apa sertifikasi produk sampeyan?

A: CE, RoHS.

P: Apa sampeyan duwe prosedur inspeksi sadurunge dikirim?

A: Ya, kita duwe inspeksi QC 100% sadurunge dikirim.

P: Apa sampeyan bisa nindakake layanan OEM?

A: Ya, supaya OEM disambut.

P: Apa istilah garansi sampeyan?

A: Kita nawakake garansi 1 taun kanggo para tukang polos mobil cacat manufaktur utawa masalah kualitas bagian. Kirimake foto lan video, teknisi bakal mriksa lan ngenali.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita