PameranPameran

babagan kitababagan kita

Jiangxi Checheng Trading Co., Ltd.minangka pabrikan profesional tukang mobil lan produk perawatan mobil, nggabungake pangembangan lan produksi, penjualan, lan perdagangan bebarengan. Perusahaan duwe tim desain, riset, lan pengembangan, manufaktur, lan sales profesional sing nggawe kita bisa menehi layanan kelas profesional lan profesional kanggo para pelanggan.

e7e1f7052

Produk sing ditampilakeProduk sing ditampilake

warta paling anyarwarta paling anyar

  • Which one is the right polishing machine for you
  • What’s the difference between dual action polisher and rotary polisher
  • Do you really know Dual action car polisher
  • New Company Office
  • 2020 New Website
  • Mesin polishing sing cocog kanggo sampeyan

    Mesin polishing sing cocog kanggo sampeyan? Saiki, saiki wis ana akeh merek mesin polishing ing pasar, nanging umume bisa dipérang dadi telung jinis, yaiku polaris rotary, polder dobel, lan rotasi paksa. Polisi rotary yaiku mesin polishing ...

  • Apa bedane antara dual action polher lan rotary polisher

    Apa bedane antara dual action polisher lan rotary polisher? Nalika milih pamilih mesin, salah sawijining pitakon sing paling umum ditakokake dening para pelanggan yaiku: "Apa bedane poles tumindak loro lan poler rotary?" Pitakon sing apik banget kanggo ...

  • Apa sampeyan ngerti tenan Polisi mobil aksi dobel

    1. Apa sing diarani Dual Action Car Polisher? Poles dobel tumindak ditondoi kanthi gerakan sirah. Muter ing spindle tengah, lan spindle iki muter kanthi offset eksentrik. Kiasan sing apik kanggo poler tumindak dobel yaiku orbit bumi. Bumi dhewe muter lan ...

  • Kantor Perusahaan Anyar

    Kanthi remen banget, sampeyan wis ngandhani manawa alamat kantor anyar wis diluncurake ing wulan Oktober 2018. Ana kamar conto sing apik kanggo nampilake kabeh mesin polesan lan produk perawatan mobil, ruang teh / kopi kanggo karyawan santai nalika istirahat, lan papat kantor kanggo departemen sing beda. ...

  • Situs web Anyar 2020

    Situs web perusahaan anyar taun 2020 wis rampung rampung. Sugeng rawuh kanggo ngeklik lan ngunjungi situs anyar iki kanggo ngerteni luwih akeh babagan produk. http://www.chechengtools.com/